Custom

Custom eller spesialtilpasset som vi sier på norsk betyr egentlig ombygd motorsykkel, men anvendes mest i Norge for å beskrive en viss MC-type. En custom, spesialtilpasset, bobber, eller chopper, mange ulike navn med samme betydning. En motorsykkel for MC-sjåføren som foretrekker å gli fram i moderat fart, uten å måtte slenge ut kneet i svinger. MC-typen custom har mange detaljer, krom og MC-deler, som gjør at motorsykkelen skiller seg ut.

Her finner du alt for å style din motorsykkel av typen custom, MC-styling som hjelper deg å personliggjøre din bobber, chopper, H-D eller annen MC til din egen. Her finnes MC-deler til både Harley Davidson, Suzuki, Yamaha, Honda, Triumph og andre produsenter. Vi har sortert ut tilpasset utstyr til akkurat custom-MC, eksempelvis lyddempere og slip-on eksospotter for å få fram den klassiske motorlyden, frontlys med rett stuk, emblem og veldetaljerte bolter tilpasset custom-MC.

Vi legger kontinuerlig til nye produkter anpasset til custom-motorsykkel, følg med her så du får med deg alt.

Viser 1–24 av 612 resultater

Mest populära produkter

dB-killer Lyddemper – Innsats til rette rør

436.70 kr
En meget stille db-killer for rette rør med eller uten eksisterende lyddemping. Passer til motorsykler av typen custom, for eksempel til inspeksjon, for å redusere støynivået.
Velg alternativ

MotoGadget – M-Unit Kabelnett for El-system på MC

762.30 kr
Ett kabelkit från Motogadget som sparar dig tid när du drar om elen på MC av typ cafe racer, bobber, custom, scrambler eller annat MC-bygge.
Kjøp

Titan – 2x Styreendebakspeil til Motorsykkel

559.90 kr
Snygg och smidig backspegel för styre och styrände på motorcykel. En backspegel perfekt för MC av typ supermotard och street. Stabil konstruktion med flera inställningsmöjligheter.
Kjøp

Daytona – Styreender for motorsykkelstyre med M6, M8, M12 og M16-gjenger

369.60 kr
Snygga styrändar anpassade för infästning av backspegel på styränden. Med anpassad gänga för smidig infästning på just din MC. Kan användas med många olika MC-speglar från oss.
Velg alternativ

Highsider – Adapter til MC-speil med M8 til MC-styre med M10

78.10 kr
En adapter för backspegel med M8-fäste och styre på MC med M10-gänga vänstergängad eller högergängad.
Velg alternativ

Motogadget – Mo Switch Basic LED Knappsett med belysning

1,758.90 kr1,868.90 kr
Mo Switch Basic LED er en knappesett fra Motogadget med innebygd belysning rundt knappene. CNC-fræst armatur med svært høy finish og god følelse i knappene. Tilpasset for 1 tomme og 22mm styre. Med LED-lys som tydelig viser hvilken funksjon som er koblet til hvilken knapp.
Velg alternativ

Namiko-TS – Liten LED-blinklys for motorsykkel

972.40 kr
En liten och robust miniblinkers for MC med god lysstyrke. Armaturen er laget av aluminium med stilfull lysdesign i kraftige LED-lys som gjør deg og din motorsykkel godt synlig på veien.
Kjøp

Namiko-TS – Liten 2-in-1 blinklys og kjørelys for motorsykkel

1,109.90 kr
En liten og robust 2-i-1 miniblinklys for MC med innebygd kjørelys fremover. Armatur i aluminium og stilfull lysoptikk med kraftige LED-lys som gjør deg og din motorsykkel godt synlig på veiene.
Kjøp

Namiko-TS – Liten 3-in-1 blinklys, bremselys og baklys for motorsykkel

1,109.90 kr
En liten og robust 3-i-1 miniblinklys for MC med innebygd bremselys og baklys. Armatur i aluminium og stilfull lysoptikk med kraftige LED-lys som får deg og din motorsykkel godt synlig på veiene.
Kjøp

Atom Vision-TS – Liten MC-blinklys med LED

559.90 kr
Svært liten miniblinklys for motorsykkel. Stilig design med tonet linse som smelter godt sammen med din MC, og synlig når det trengs takket være sterke LED-lys.
Kjøp

Oxford – Luftfylt Setedyna for Langkjøring på Motorsykkel

1,087.90 kr1,211.10 kr
Bekvem motorsykkelsete med luftlommer som fordeler kontaktflaten og forbedrer ventilasjonen mot setet. Perfekt motorsykkeltilbehør for langturer og motorsykkel-ferier!
Velg alternativ

Booster 2 Evo – Bakspeil med Innebygd Styreende

834.90 kr
Booster 2 er et stilfullt og fleksibelt bakspeil tilpasset styret eller styreenden på motorsykler, nå i Evo-versjon med innebygd styreende for tomme styrrør eller M6-gjenger inne i styret. Stabil motorsykkel-spegel som passer godt til naked, touring, street og lignende motorsykler
Kjøp

Adapter for konvertering av hastighetsmåler på H-D med 5/8-18 gjenge til M12

148.50 kr
En smidig rostfri gängadapter från amerikansk gänga för hastighetsmätare till metrisk M12-gänga för dig som har den vanliga M12 vajer med fyrkantsinfästning.
Kjøp

Oxford – NightStrider Sekvensiell MC-blinklys med LED

698.50 kr
Miniblinkers till MC med sekventiell ljuseffekt som blinkar inifrån och ut. Liten, disrket och snygg MC-blinkers som passar på alla typer av motorcykel. Inklusive motstånd.
Kjøp

Oxford – USB-lader til motorsykkel med USB-A og USB-C

515.90 kr
En liten og diskret USB-lader for motorsykler. Monteringssett med sikring og tilkobling med enten USB-A eller USB-C. Lader opptil 3 ampere og trekker kun 0,4 mA når den ikke er i bruk.
Velg alternativ

Highsider – Montana Slim Evo Short Rund Bakspeil Med Innebygd Styreende

1,179.20 kr
Montana Evo Slim er en rund, svært slank og diskret bakspeil med innebygd styreind for tomme styrrør eller M6-gjenger inne i styret. Stabil og klassisk rundt bakspeil med design som passer for eksempel cafe racere, Z900RS, Triumph Classic og lignende motorsykler.
Kjøp

Highsider – Victory Slim Evo Short Bakspeil Med Innebygd Styreende

1,179.20 kr
Victory Evo Slim er et svært slankt og diskret bakspeil med innebygd styreind for tomme styrrør eller M6-gjenger inne i styret. Stabil og aerodynamisk utformet motorsykkelbakspeil som festes i styreenden.
Kjøp

Highsider – Stealth X5 Evo Short Bakspeil med Innebygd Styreende

972.40 kr
Populære Stealth X5 nå i Evo-versjon med innebygd styreind for tomme styrrør eller M6-gjenger inne i styret. Stabil og aerodynamisk utformet motorsykkelbakspeil som festes i styreenden.
Kjøp

Shido – Kraftige Lithium ION-batterier til motorsykkel

1,020.80 kr13,598.20 kr
Et motorsykkelbatteri fra det japanske merket Shido med litiumion-teknologi. Sparar vekt, gir bedre startstrøm, tømmes mye langsommere og kan legges ned. Shido litiumbatteri er tilgjengelig for de fleste motorsykler på markedet.
Velg alternativ

Daytona – Gamma Instrumentindikator till MC

1,109.90 kr
En liten och stilren indikator som kan monteras vertikalt eller klassiskt horisontellt. Robust indikation i CNC-fräst aluminium. Fästes direkt runt styret eller i anpassat fäste på din MC.
Kjøp

Oxford NightSlider – 2 in 1 LED Blinklys og Posisjonslyss til MC

732.60 kr
Snygga och ljusstarka 2 in 1 med sekventiella blinkers och positionsljus i samma enhet. Gör dig och din MC synlig på vägarna och ger en snygg look. Sitter fint på MC av typ street, sport, touring och adventure.
Kjøp

Oxford NightSlider – 3 in 1 LED 3 i 1 Bremselys, Baklys og Blinklys til MC

732.60 kr
Snygga och ljusstarka 3 in 1 med sekventiella blinkers, bakljus och bromsljus i samma enhet. Gör dig och din MC synlig på vägarna och ger en snygg look. Sitter fint på MC av typ street, sport, touring och adventure.
Kjøp

Oxford – Atom Liten MC-blinklys med LED

526.90 kr
Mycket små miniblinkers till MC med rundad design och starka LED-lampor. Robust armatur och snygg design som passar på alla typer av MC och syns som mest när de behövs. Inklusive motstånd.
Kjøp

Oxford – DarkHunter Sekvensiell MC-blinklys

709.50 kr
MC-blinkers i LED med dynamisk ljuseffekt som blinkar inifrån och ut. Robust armatur och snygg design som passar på alla typer av motorcykel. Inklusive motstånd.
Kjøp

Acousta-fil – Stålnät for demping av lyddemper

171.60 kr
Ett ark med stålnät med fina maskor anpassat för att dämpa ljud och minimera risken att stoppningen försvinner genom stora masker i ljuddämparen mittenrör eller insats.
Les mer

Oxford – DarkSeeker Sekvensiell MC-blinklys

709.50 kr
MC-blinkers i LED med dynamisk ljuseffekt som blinkar inifrån och ut. Robust armatur och snygg design som passar på alla typer av motorcykel. Inklusive motstånd.
Kjøp

Oxford – Cell MC-blinklys med LED

652.30 kr
Miniblinkers till MC med rund design och starka LED-lampor. Robust armatur och snygg design som passar på alla typer av motorcykel. Inklusive motstånd.
Kjøp