Nyheter 2024
Her finner du nyheter for 2024 sitt nye MC-deler, og MC-styling til deg og din motorsykkel.

Vi utvider vårt sortiment kontinuerlig, med produkter av høy kvalitet, fra nye og eksisterende leverandører verden over. Det dukker stadig opp ny styling til motorsykler på markedet. Nyhetene foran 2023 var i stor grad preget av elektroniske deler i miniformat, samt modelltilpasset moderne styling til MC produsert etter 2000.
LED-belysning blir mer vanlig innen MC-deler, eksempelvis i MC-blinklys, frontlys, baklys og instrumentering, og annen elektronikk på motorsykler. Lyddempere til MC og slip-on eksospotter har fått et betydelig oppsving, og vi har mange nye prisgunstige eksosanlegg å se fram til under 2024.

I denne kategorien føres det stadig opp nye produkter. Hold utkikk her så du får med deg alle MC-nyheter! Om du savner et spesifikt MC-utstyr kontakt oss gjerne, så vil vi hjelpe deg fram til ønsket produkt.

Viser 1–24 av 1036 resultater

Mest populära produkter

MotoGadget – M-Unit Kabelnett for El-system på MC

762.30 kr
Ett kabelkit från Motogadget som sparar dig tid när du drar om elen på MC av typ cafe racer, bobber, custom, scrambler eller annat MC-bygge.
Kjøp

dB-killer Lyddemper – Innsats til rette rør

436.70 kr
En meget stille db-killer for rette rør med eller uten eksisterende lyddemping. Passer til motorsykler av typen custom, for eksempel til inspeksjon, for å redusere støynivået.
Velg alternativ

Titan – 2x Styreendebakspeil til Motorsykkel

559.90 kr
Snygg och smidig backspegel för styre och styrände på motorcykel. En backspegel perfekt för MC av typ supermotard och street. Stabil konstruktion med flera inställningsmöjligheter.
Kjøp

Mirror Mount – Brakett Feste til bakspeil til MC med M10-gjenge

207.90 kr
Styrfeste for montering av speil på motorsykkel. Robust konstruksjon for MC med 22 mm styre. Delbar klemme med forsterket konstruksjon som ikke beveger seg rundt styret.
Kjøp

Denali – CanSmart 2.0 Plug’n Play Kontrollboks til DRL-Lys på Harley Davidson Pan America

4,576.00 kr
CanSmart er en kontrollboks som låser opp full funksjonalitet på motorsykler fra Harley Davidson. Eliminerer feilkoder, gir enkel tilkobling og gir full kompatibilitet med Harleys egne systemer.
Kjøp

Puig – Downforce Spoiler Sport MT-10 New Gen (22-24)

2,242.90 kr
En modellanpasset vindrutespoiler med vinger for downforce til MT 10 new gen (22-24). Gir et stiligere utseende og aerodynamikk med 2 kg downforce på din motorsykkel.
Velg alternativ

Kellermann – Spot WL Liten og Lyssterk Posisjonslampe / DRL til Motorsykkel

964.70 kr1,042.80 kr
En ekstremt liten enhet for DRL og posisjonslys fra Kellermann. Spot er en liten robust enhet i lettmetall med et utrolig høyt lysutbytte i forhold til sin størrelse.
Velg alternativ

Daytona – Styreender for motorsykkelstyre med M6, M8, M12 og M16-gjenger

369.60 kr
Snygga styrändar anpassade för infästning av backspegel på styränden. Med anpassad gänga för smidig infästning på just din MC. Kan användas med många olika MC-speglar från oss.
Velg alternativ

Hojstyling – Key Tag Nøkkelring for Motorsykkel Insert Before Ride

23.10 kr
Snygg nyckelring med motiv som monteras på din motorcykelnyckel för att enklare hålla reda på dina nycklar. Key Tag i textil som inte skadar din MC när den fladdrar runt i fartvinden.
Kjøp

Highsider – Adapter til MC-speil med M8 til MC-styre med M10

78.10 kr
En adapter för backspegel med M8-fäste och styre på MC med M10-gänga vänstergängad eller högergängad.
Velg alternativ

Oxford – Bike Dock Motorsykkelstøtte med Framhjulsvippe

2,802.80 kr
En diskret och stabil vagga helt i robist stål. Anpassad för MC med framhjul mellan 12 och 22 tum. Depåstöd för förvaring i garage, verkstad eller transport på kärra.
Kjøp

SW-Motech – Vindrute spoiler for Yamaha MT-09 (20-)

2,002.00 kr
Stilig spoiler for Yamaha MT09 som gir et mer aerodynamiskt utseende og en mer komfortabel vindfølelse ved høyere hastigheter. Robust vindskjerm i mattsvart aluminium.
Kjøp

Motogadget – Mo Switch Basic LED Knappsett med belysning

1,758.90 kr1,868.90 kr
Mo Switch Basic LED er en knappesett fra Motogadget med innebygd belysning rundt knappene. CNC-fræst armatur med svært høy finish og god følelse i knappene. Tilpasset for 1 tomme og 22mm styre. Med LED-lys som tydelig viser hvilken funksjon som er koblet til hvilken knapp.
Velg alternativ

Namiko-TS – Liten LED-blinklys for motorsykkel

972.40 kr
En liten och robust miniblinkers for MC med god lysstyrke. Armaturen er laget av aluminium med stilfull lysdesign i kraftige LED-lys som gjør deg og din motorsykkel godt synlig på veien.
Kjøp

Namiko-TS – Liten 2-in-1 blinklys og kjørelys for motorsykkel

1,109.90 kr
En liten og robust 2-i-1 miniblinklys for MC med innebygd kjørelys fremover. Armatur i aluminium og stilfull lysoptikk med kraftige LED-lys som gjør deg og din motorsykkel godt synlig på veiene.
Kjøp

Namiko-TS – Liten 3-in-1 blinklys, bremselys og baklys for motorsykkel

1,109.90 kr
En liten og robust 3-i-1 miniblinklys for MC med innebygd bremselys og baklys. Armatur i aluminium og stilfull lysoptikk med kraftige LED-lys som får deg og din motorsykkel godt synlig på veiene.
Kjøp

Atom Vision-TS – Liten MC-blinklys med LED

559.90 kr
Svært liten miniblinklys for motorsykkel. Stilig design med tonet linse som smelter godt sammen med din MC, og synlig når det trengs takket være sterke LED-lys.
Kjøp

Oxford – Luftfylt Setedyna for Langkjøring på Motorsykkel

1,087.90 kr1,211.10 kr
Bekvem motorsykkelsete med luftlommer som fordeler kontaktflaten og forbedrer ventilasjonen mot setet. Perfekt motorsykkeltilbehør for langturer og motorsykkel-ferier!
Velg alternativ

Oxford – 20mm Høyningssats for Fat Bar Styr på MC

502.70 kr
En stilig og diskret hevesett for fat bar-styrer, vanligvis brukt på naked/street og touring-motorsykler. Øker styret med 20mm, noe som gir en mer behagelig kjøreposisjon på motorsykkelen din.
Kjøp

Booster 2 Evo – Bakspeil med Innebygd Styreende

834.90 kr
Booster 2 er et stilfullt og fleksibelt bakspeil tilpasset styret eller styreenden på motorsykler, nå i Evo-versjon med innebygd styreende for tomme styrrør eller M6-gjenger inne i styret. Stabil motorsykkel-spegel som passer godt til naked, touring, street og lignende motorsykler
Kjøp

V-parts – Luftfilter med skumgummi i rød

148.50 kr
Et lite og enkelt luftfilter med skumfilter. Design med plastarmatur og kromet lokk som ikke tar mye plass i høyden og passer selv der det er begrenset med plass. Tilpasset for moped, scooter, minimoto og fiddy.
Kjøp

Adapter for konvertering av hastighetsmåler på H-D med 5/8-18 gjenge til M12

148.50 kr
En smidig rostfri gängadapter från amerikansk gänga för hastighetsmätare till metrisk M12-gänga för dig som har den vanliga M12 vajer med fyrkantsinfästning.
Kjøp

Oxford – Lever Guards Beskyttelse for Håndtak på MC

391.60 kr
Enkle lever guards som monteres på styreenden på motorsykler. Universal passform som monteres i tomme styrrør eller M6-gjenger inne i styret.
Velg alternativ

Denali DRL – D7 Pro X-lens Ekstralys med 11900 lysstrøm til MC

6,373.40 kr
En otroligt ljusstark och mycket flexibel DRL-lampa för MC med två ljuszoner och utbytbara linser. D7 Pro har högst ljusflöde per cm i segmentet just nu. Med tekniska funktioner såsom olika ljuszoner för flood och spot med extremt ljusflöde som gör att du och din motorcykel syns bättre ute på vägarna.
Kjøp

Oxford – NightStrider Sekvensiell MC-blinklys med LED

698.50 kr
Miniblinkers till MC med sekventiell ljuseffekt som blinkar inifrån och ut. Liten, disrket och snygg MC-blinkers som passar på alla typer av motorcykel. Inklusive motstånd.
Kjøp

Oxford – Gripper ADV Tank-Grep til MC

423.50 kr
Tankpad i silikon för bättre grepp mot tanken på motorcykel av typ adventure och rally. Tankgrepp med universal passform och kraftigt 3M-klister för bra vidhäftning på motorcykel.
Kjøp

Oxford – Gripper ADV Tank-Grep til Adventure MC

502.70 kr
Gummiplattor för bättre grepp mot tanken på MC av typ adventure och rally. Tankgrepp med universal passform och kraftigt 3M-klister för bra vidhäftning på motorcykel.
Kjøp